Amors quotidians


AMORS QUOTIDIANS: Violència, amor i sexualitat

El projecte AMORS QUOTIDIANS és un projecte de tallers teatrals per a joves que vol explorar i treballar, a partir de la creació i de la anàlisi artística, la MICROVIOLÈNCIA present en la representació de les dones, la idea de bellesa, la sensualitat i la sexualitat i en la concepció de l'amor romàntic.

Pretén posar de manifest la violència encoberta que existeix en la representació del COS DE LA DONA, LA SENSUALITAT i EL DESIG i també la microviolència que hi ha darrere del mite de l'amor romàntic i, per tant, com la perpetuació d'aquest mite ha construït una relació desigual entre sexes i una determinada idea de viure la sexualitat i el desig.

Una proposta teòrica i també vivencial, a través del teatre. El teatre, com a llenguatge, permet posar-se al lloc de l'altre i escenificar situacions quotidianes, evidenciar conflictes i conèixer la realitat des de diferents perspectives, amb l'objectiu de transformar-la.


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació