www.susannabarranco.com

Creadora multidisciplinar treballa en diferents àmbits artístics des de una forta empremta personal. La força visual i argumental caracteritzen tant les seves creacions com els seus treballs com a actriu. Viu la seva professió com una recerca i relació constant en al món en el que transita, com a dona. Després d'assolir una sòlida formació al Col·legi del Teatre i un constant aprenentatge, treballa amb rellevants companyies teatrals de Barcelona (Comediants, Marcel·lí Antúnez, Delirio... )

L'any 1999 crea la companyia que porta el seu nom, en la que treballa en col·laboració amb diferents professionals per dur a terme els seus espectacles. Entre els seus muntatges cal destacar Mossegades (2005), L'amor no fa mal (2009) i Massa tard per ser pessimista (2013). és també col·laboradora habitual d'editorials de divulgació com Editorial Cruïlla. Ha publicat un poemari Cràter, el llibre Digue'm una cosa bonica i la novel·la La autopista del amor (Ediciones B). En ella, la creació es converteix en una eina de comprensió de la realitat, un bisturí metodològic amb el qual dissecciona la seva pròpia interioritat i la dels altres. La seva obra és sempre íntima i profunda, d'una força seductora estèticament captivadora alhora que intensament reflexiva. Producte de la seva experiència vital, intensitat personal i pulsió creadora aconsegueix generar moments escènics simbòlics plens de cruesa, carnalitat, sentit de l'humor, sentiments enfrontats i on el patiment i la perplexitat com a dona solen veure's envoltats d'una enorme capacitat de tendresa. Com a documentalista ha dirigit diversos documentals els més representatius són Ferides, Buits i El silenci del Jonc.


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació