Entitats

Els treballs artístics de Mousiké centrats en el projecte Teixint Complicitats, s’han dut a terme amb la col·laboració de varies entitats que han reforçat l’essència dels documentals i dels projectes, adquirint-los de personalitat i caràcter. Aquestes col·laboracions són claus per tal de poder seguir treballant en els conflictes socials, per tal de donar veu a temàtiques que encara no tothom s’atreveix a tocar.

Reforçar i mantenir aquestes relacions és important per tal de seguir creixent com a companyia audiovisual, i poder seguir creant projectes audiovisuals que aportin petits grans d’arròs a les desigualtats socials que es viuen dia a dia.

Les col·laboracions s’han dut a terme en clau de dinamitzadors del cinema fòrum, aspecte fonamental de la nostre proposta; suport econòmic a l’hora de creació i difusió dels documentals; aportació de testimonis propis, ja sigui en els mateixos documentals o bé en els tallers posteriors; contribució amb l’experiència personal de cada entitat.

Les entitats col·laboradores són:

Fundació Àmbit Prevenció
Fundación Instituto de Reinserción Social (IRES)
Obra Social La Caixa
DINCAT
Fundació Aspasim
Fundació Rosella
Fundació Catalana de Síndrome de Down
Fundació para la diversidad
Càritas
Save the children
Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat
Associació Catalana per la Pau
Llibertat i democràcia
Dones d’esquerra
Assemblea Nacional Catalana
Comissió i Dignitat
Ex presos polítics franquisme
Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat

Òmnium Cultural
ERC – Catalunya Nord
Aprosex
Genera
El lloc de la dona
Col·lectiu de Putas Indignadas


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació