Entitats

Els treballs artstics de Mousik centrats en el projecte Teixint Complicitats, shan dut a terme amb la collaboraci de varies entitats que han reforat lessncia dels documentals i dels projectes, adquirint-los de personalitat i carcter. Aquestes collaboracions sn claus per tal de poder seguir treballant en els conflictes socials, per tal de donar veu a temtiques que encara no tothom satreveix a tocar.

Reforar i mantenir aquestes relacions s important per tal de seguir creixent com a companyia audiovisual, i poder seguir creant projectes audiovisuals que aportin petits grans darrs a les desigualtats socials que es viuen dia a dia.

Les collaboracions shan dut a terme en clau de dinamitzadors del cinema frum, aspecte fonamental de la nostre proposta; suport econmic a lhora de creaci i difusi dels documentals; aportaci de testimonis propis, ja sigui en els mateixos documentals o b en els tallers posteriors; contribuci amb lexperincia personal de cada entitat.

Les entitats collaboradores sn:

Fundaci mbit Prevenci
Fundacin Instituto de Reinsercin Social (IRES)
Obra Social La Caixa
DINCAT
Fundaci Aspasim
Fundaci Rosella
Fundaci Catalana de Sndrome de Down
Fundaci para la diversidad
Critas
Save the children
Comissi Catalana dAjuda al Refugiat
Associaci Catalana per la Pau
Llibertat i democrcia
Dones desquerra
Assemblea Nacional Catalana
Comissi i Dignitat
Ex presos poltics franquisme
Comissi Catalana dAjuda al Refugiat

mnium Cultural
ERC Catalunya Nord
Aprosex
Genera
El lloc de la dona
Collectiu de Putas Indignadas


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació