Espai La Barranco

Tot projecte cultural necessita un enllaç entre la creació i el públic al qual es vol arribar. Per aquest motiu, la gestió és una part inherent de qualsevol projecte creatiu i, sobretot, quan dirigeixes una companyia teatral o una productora audiovisual independent. L’espai La Barranco neix amb l’objectiu de crear, coordinar i comunicar els projectes culturals ideats i dirigits per Susanna Barranco. Un espai creatiu que engloba acció artística i acció social. Un espai obert i tranversal en el qual neixen i creixen diferents projectes: documentals, tallers i cinefòrums, teatre infantil i juvenil, creacions teatrals contemporànies… L’espai La Barranco és un espai divers i multidisciplinari des del qual gestar tot tipus de creacions socials, artístiques i culturals. Dins de l’espai conviuen plataformes directament enllaçades amb el treball creatiu com la Cia. Susanna Barranco o La Barranco Films, amb altres plataformes de caire més social o pedagògic com Mousiké o La Maquineta Produccions.

CIA. SUSANNA BARRANCO
Cia. Susanna Barranco és una companyia de teatre professional i independent creada el 1999 a Barcelona per l’actriu i directora Susanna Barranco. La creació escènica de Susanna Barranco és directa, amb voluntat d’interpel·lar al públic i de reflexionar sobre la nostra realitat, sempre, com a dona.

LA BARRANCO FILMS
La Barranco Films és una productora audiovisual independent ubicada a Barcelona i dedicada a la producció de documentals vinculats a temàtiques d´impacte social, així com documentals vinculats a personatges que per alguna raó o altra han destacat en la nostra societat.

MOUSIKÉ
Mousiké és una entitat sense ànim de lucre que genera projectes artístics, socials i culturals des de diferents àmbits artístics: el teatre, l’expressió corporal, la fotografia i l’audiovisual, per tal de d’aprofundir i reflexionar sobre temàtiques socials d’actualitat.

LA MAQUINETA PRODUCCIONS
La Maquineta Produccions és una productora de teatre pedagògic infantil especialitzada a portar el teatre a les escoles amb obres de creació pròpia. Ofereix un teatre interactiu i interdisciplinari, en atenció a les àrees curriculars d’anglès i música.


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació