ESPAI LA_BARRANCO

LEspai_LaBarranco globalitza acci artstica i acci social de manera transversal a travs del ventall creatiu en el que es sustenta. Cada un dels projectes que la polifactica creadora Susanna Barranco concep, genera i realitza recolzada per professionals multidisciplinars senclouen dins aquest Espai obert a tangibles realitats quotidianes com a arriscades fites artistico-creatives. Un tot amb nima prpia que es veu materialitzat en els Documentals Socials i en els de Personatge, en els tallers i cinefrums que sen desprenen, en el Teatre Pedaggic infantil i juvenil, i en les posades en escena damunt les quals Susanna Barranco desplega la seva vessant ms directa -per ms propera- cap el pblic al que de tot cor shi destina.

La Barranco Films

LaBarrancoFilms s una productora audiovisual independent ubicada a Barcelona i dedicada a la producci de documentals vinculats a temtiques dimpacte social com sn la violncia de gnere, ladiscapacitat o la migraci en la joventut, aix com documentals vinculats a personatges que per alguna ra o altra han destacat en la nostra societat. La productora va nixer el 2008 a partir de lempenta i el lideratge de la creadora Susanna Barranco i ha apostat sempre per un rodatge directe, sincer i proper, amb la voluntat dacostar el gnere del documental a tot tipus de pblic i donar a conixer realitats ocultes amb la mxima veracitat prioritzant-ne la vessant ms creativa.

Mousik

Mousik t una important vessant social que s la base de les seves creacions artstiques. Creacions tant teatrals com audiovisuals destinades a sensibilitzar la societat respecte diversos aspectes, com sn les dificultats d'integraci d'aquelles persones amb qualsevol mena de discapacitat, la violncia de gnere, la situaci dels infants i de la gent gran en la societat actual, aix com la conservaci del medi ambient i de la protecci de la natura. Tallers de reflexi. Visionat dels documentals de LaBarrancoFilms i posterior cinefrum/taller entorn les temtiques de violncia de gnere, transgnere, discapacitat i fet migratori. Treball dEstimulaci a lEscriptura Creativa a lESO a partir dels continguts exposats.

La Maquineta Produccions

Som una productora de teatre infantil especialitzada en portar el teatre a les escoles. Es caracteritza per tenir una doble vessant - msica i angls- dins el camp de l'ensenyament, elaborem dossiers pedaggics i material de suport a l'aprenentatge; tamb treballem en l'mbit literari i totes les nostres obres sn de creaci prpia. Us oferim un teatre interactiu que permeti la participaci dels alumnes, i interdisciplinari, en atenci a les diferents rees curriculars en adequaci dels nivells als quals va dirigit cada espectacle. Cada una de les nostres obres treballa un valor! s per aix que hem creat el concurs Dibuixa un valor! : Us proposem fer un dibuix de l'obra i reflexionar sobre els valors que s'hi representen! I el premi s un lot llibres.

Companyia Susanna Barranco

L'any 1999 neix amb voluntat de presncia escnica la Companyia Susanna Barranco, que treballa en collaboraci amb diferents professionals per dur a terme els seus espectacles. Entre els seus muntatges cal destacar Mossegades (2005); L'amor no fa mal (2009); Massa tard per ser pessimista (2013), i Accions de Resistncia (2018). Els espectacles de la Companyia Susanna Barranco sn duna forta empremta personal que impregna en el seu treball multidisciplinar. En aquest sentit, tant la fora visual com largumental caracteritzen les seves creacions. Susanna Barrancoen tant a directora com actriu viu la seva professi com una recerca personal i una relaci constant en al mnpel que transita, com a dona i creadora.Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació