Fronteres

Projecte Fronteres > Ànima desterrada


Projecte Fronteres > Caure del niu

Informació tallers:

 

El Projecte Fronteres són uns tallers de reflexió sobre el fet migratori. El projecte Fronteres és un projecte creat per l'associació teatral Mousiké amb col·laboració amb la directora i artista Susanna Barranco. Els tallers es basen en el documental Caure del niu, un film que explora la vida de diversos joves que han emigrat a Barcelona, la seves experiències i les seves expectatives de futur.


Sinopsi Documental:


 

Caure del niu explora la vida de diferents joves i infants immigrants que han arribat a Barcelona. El documental és un viatge de l'origen al present que narra l'experiència de viatge, la primera experiència sense la família i la realitat de cada família al seu país d'origen. Un retrat de la joventut, de les seves preocupacions, els seus anhels i les seves esperances, i de les dificultats de començar una nova vida.
Projecte Fronteres > Ànima desterrada

Informació tallers:


 

L'altra cara del projecte Fronteres es basa en la reflexió sobre l'exili, basats en el documental Teresa Rebull, Ànima desterrada, de la directora Susanna Barranco en coproducció amb TV3 i la participació de Mousiké.

La proposta de tallers Fronteres explora la realitat de l'exili, les vivències de la Guerra Civil i les conseqüències de La Retirada a partir de les reflexions dels testimonis del documental Teresa Rebull, Ànima Desterrada. Fronteres vol ser una activitat de reflexió amb l'objectiu de generar una consciència històrica i analitzar la importància de la memòria, la lluita per uns ideals i les dificultats d'emprendre una vida en un altre país.

Sinopsi Documental:


 

Teresa Rebull, Ànima desterrada és un documental sobre política i art i també sobre l'exili i la vida. La pel·lícula explora la figura de Teresa Rebull, des de diversos vessants: com a política i activista, com a artista, cantant i pintora, i també com a persona. És el retrat d'una generació marcada pels seus ideals i d'una dona apassionada i revolucionària.
Sol¬∑licitem el seu perm√≠s per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'√ļs de galetes. OK | Mes informació