Identitats de gènere

Documental > Sóc part del teu món


Identitats: Tallers de reflexió sobre la identitat de gènere

Davant les diferents opcions de gènere exigim llibertats

Treballem les situacions de violència que es produeixen amb les persones que no "encaixen" dins el prototip que la societat ha marcat pel concepte home i dona. Cal ampliar la mirada cap a la diversitat de gènere per tal d'aprofundir sobre la idea de gènere que a dia d'avui encara continua establerta.

Amb Identitats volem reflexionar sobre les situacions de violència que pateixen les persones transgènere que no se senten part d'un sistema que on el rol sobre allò que es masculí o femení està definit, a vegades, massa rígidament. Malauradament, en els últims anys han crescut els casos de discriminació i rebuig cap a joves que experimenten la seva sexualitat i la condició de gènere diferent a lo establert per la societat, és per això, que identitats es reclam per combatre aspectes com la homofòbia, transfòbia i entendre la diversitat de gènere.


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació