Institucions

Mousiké ha rebut suport i reconeixement econòmic des de la seva fundació, per part d’institucions i agents públics a l’hora de seguir creant projectes a partir d’una vessant artística i cultural, a favor de temàtiques socials com la igualtat de gènere, al inclusió social, la diversitat cultural i la diversitat de gènere i sexual.

Aquest suport s’ha atorgat per la creació, gestió i desenvolupament del projecte artístic-social Teixint Complicitats, així com per les seves 4 branques: Veus, Fronteres, Del Silenci a la Paraula i Identitats. Aquestes ajudes també fan referència a la creació i divulgació dels documentals de Susanna Barranco, coproduïts per Mousiké, que es projecten en els tallers de reflexió de Teixint Complicitats.

Degut a la seva trajectòria com a entitat social i cultural, Mousiké també ha rebut reconeixement per al projecte Amors Quotidians: violència, amor i sexualitat.

Les institucions i agents col·laboradors són:

ICD (Institut Català de les Dones)
OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural)
Ajuntament de Barcelona, Drets i ciutadania
Ajuntament de Barcelona, Joventut
Ajuntament de Barcelona, LGTBI
Ajuntament de Barcelona, Àmbit seguretat i prevenció
Diputació de Barcelona, Benestar Social
Diputació de Barcelona, Igualtat
Departament de justícia, Generalitat de Catalunya
Departament de Benestar Social, Joventut de la Generalitat de Catalunya
DGAIA (Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència)
Memorial Democràtic


Institut Català de les Dones

Teresa Pitarch i Albós, presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), organisme del Govern de la Generalitat de Catalunya, adscrit al Departament de la Presidència, fa constar que: l’ICD ha donat suport a la producció del documental Nues i als tallers realitzats a partir d’aquest, perquè Mousiké fomenta amb la realització dels seus projectes, els valors de la justícia, la lluita, l’art, el feminisme i la valentia de les dones.


Ajuntament de Barcelona

La regidora de feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez Castaño, va donar suport al projecte Nues, per ajudar a Mousiké a donar un espai a la mirada de les treballadores sexuals i la regulació del treball sexual, fer una crida a la societat i donar veu a les prostitutes, desvestint la complexitat d’una situació marcada per impediments socials i jurídics. A partir d’aquest documental va sorgir el projecte Identitats: tallers de reflexió sobre la identitat de gènere, per el qual l’Ajuntament de Barcelona també ha donat suport.


Departament de justícia – Direcció General de Serveis Penitenciaris

Xavier Buscà Huertas, responsable de la Unitat de Programes d’Intervenció Generalista, recolza i valora molt positivament els continguts i la metodologia d’intervenció del projecte Breathe. Des de la Unitat de Programes d’Intervenció Generalista reconeixen els següents objectius del projecte:

- Facilitar la motivació i la superació personal.
- Potenciar el treball en equip i millorar les relacions entre els membres del grup
- Relativitzar els problemes i veure la part positiva de les situacions.
- Generar autoestima i satisfacció.
- Potenciar la creativitat com a recurs.
- Augmentar la flexibilitat i la adaptació del canvi.
Tanmateix, reconeixen que el recurs representa una aportació important a la dinàmica del centre, tant per les internes que hi puguin participar com per als professionals que hi treballin.


Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència

Des de la DGAIA van donar suport al projecte Fronteres de Mousiké, i a la producció i realització del documental Caure del Niu de Susanna Barranco, pels valors que fomenta l’entitat i la directora del documental. Reconeixen la lluita de Mousiké a favor dels drets q tenen els tots els infants, sense tenir en compte el lloc de procedència.


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació